Ο Μπακασέτας «πήρε τη μπουκιά από το στόμα» του Ολυμπιακού

Ισόπαλο, 1-1, το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ
Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 22:40
UPD:22:47
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Το γκολ του Τάσου Μπακασέτα στο 90΄ δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, και, πλέον, έχουν από 13 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τους πρωτοπόρους ΠΑΟΚ και Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, είχε δοκάρι με τον Μπακασέτα, αλλά και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να προηγηθεί στην εκπνοή με το δοκάρι του Χασάν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Ολυμπιακός που μπήκε πιο δυνατά στο ματς, κράτησε μπάλα και αναζήτησε τις προϋποθέσεις για να προηγηθεί. Και τα κατάφερε στο 58΄ με έξοχο σουτ του Κώστα Φορτούνη έξω από την περιοχή.

Η ΑΕΚ δεν είχε πλέον πολλά περιθώρια. Ταλαιπωρημένη από τις απουσίες, ατύχησε να χάσει ακόμα δύο παίκτες της κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς αποχώρησαν με τραυματισμούς οι Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος.

Ο Ολυμπιακός έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, ελέγχοντας απόλυτα τις πηγές κινδύνου. Ο Λιβάγια βρισκόταν μονίμως ανάμεσα σε «συμπληγάδες», ο Μπακασέτας παίζοντας αριστερά (αντί του τραυματία Μάνταλου) αδυνατούσε να απειλήσει.

Βγήκε στην επίθεση και δικαιώθηκε έστω και στο 90΄ με την κεφαλιά του Μπακασέτα.

Οσο για τον Ολυμπιακό, έχασε «χρυσή» ευκαιρία να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ, για πρώτη φορά μετά το 2012. Δεν είναι μόνο ότι δέχτηκε την ισοφάριση στο 90΄, αλλά κυρίως ότι στο 4ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φετφατζίδης αστόχησε εξ επαφής χάνοντας γκολ που δεν... χάνεται.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις