Champions League: «Σκόρπισε» τον Ερυθρό Αστέρα η Παρί ΣΖ

Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 21:56
UPD:22:06
EPA/YOAN VALAT
A- A A+

«Ξέσπασε» στον Ερυθρό Αστέρα η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η Σάλκε πέτυχε την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Champions League και, μάλιστα, εκτός έδρας επί της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η ήττα στο «Άνφιλντ» από την Λίβερπουλ (2-3) ενόχλησε ιδιαίτερα τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Τόμας Τούχδελ διέλυσε με 6-1 τον Ερυθρό Αστέρα στο «Παρκ Ντε Πρενς» και με τον πλέον εμφατικό τρόπο πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. 

Απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Νεϊμάρ, που πέτυχε χατ τρικ με δύο γκολ σπάνιας ομορφιάς από εκτελέσεις φάουλ. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν να πετύχει το πρώτο της γκολ στη διοργάνωση, μιας και στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου είχε παραχωρήσει «λευκή» ισοπαλία στη Νάπολι.

«Έσπασε το ρόδι» η Σάλκε στην RZD Arena της Μόσχας. Οι «βασιλικοί μπλε» μετά το 1-1 με την Πόρτο στο «Γκελζενκίρχεν» απέδρασαν με «διπλό» από την έδρα της Λοκομοτίβ (1-0), η οποία μετά το 0-3 στην Πόλη από την Γαλατασαράι δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή, βαθμούς μέσα στο «σπίτι» της.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις