Champions League: Όλα για τη νίκη με Μπενφίκα η ΑΕΚ

Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 10:51
UPD:10:55
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Πανέτοιμη να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Champions League είναι η ΑΕΚ, που υποδέχεται απόψε (2/10, 22:00) στο ΟΑΚΑ τηγν Μπενφίκα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Η ήττα στην πρεμιέρα από τον Άγιαξ ανήκει στο παρελθόν, καθώς όπως ανέφερε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην χθεσινή (1/10) συνέντευξη Τύπου «πήραμε το μάθημά μας και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια».

Ακόμη και τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει γι΄ άλλη μια φορά ο προπονητής της Ένωσης με τους απόντες, Λιβάγια και Λόπες, έχουν μπει... στην άκρη και το μόνο που απαχολεί τους «κιτρινόμαυρους» είναι πώς θα νικήσουν την Μπενφίκα για να μπουν σε... τροχιά πρόκρισης.

Ο προπονητής της Ένωσης κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για το πώς θα παρατάξει την ομάδα, αν και με τις δεδομένες απουσίες οι επιλογές του είναι περιορισμένες.

Το πιο πιθανό είναι πως δεν θα αλλάξει η διάταξη του 4-2-3-1 (ο Ουζουνίδης σκέφτεται και το 4-3-3) και σε αυτή την περίπτωση οι 11 που αναμένεται να ξεκινήσουν είναι οι Μπάρκας, Μπακάκης (δεξιά), Χουλτ (αριστερά), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι (στόπερ), Σιμόες, Γαλανόπουλος (στον άξονα), Μάνταλος, Μπακασέτας, Γκάλο, Πόνσε (στην κορυφή της επίθεσης).

Πέρα από τους προαναφερθέντες στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Τσιντώτας, Μοράν, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης και Γιακουμάκης. 

Στο γήπεδο αναμένονται πάνω από 40.000 οπαδοί της Ένωσης. Η Μπενφίκα μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Μπάγερν (0-2) έχει ανάγκη τους τρεις βαθμούς. Οι Ζαρντέλ και Γκάμπριελ έμειναν στη Λισαβόνα λόγω τραυματισμών και ο Ρουί Βιτόρια παρότι έπεται ντέρμπι με την Πόρτο για το πρωτάθλημα δεν αναμένεται να… προφυλάξει τα βαριά χαρτιά του.

Όσο για την πιθανή ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Ρούμπεν Ντίας, Κόντι, Αλμέιδα, Γκριμάλδο, Φέισα, Πίζι, Ζέντσον, Ράφα, Σάλβιο, Σεφέροβιτς. 

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισραηλινός Ορέλ Γκρίνφελντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις