Βραβεύτηκε η Εθνική μπάσκετ για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 21:49
UPD:21:53
INTIME SPORTS
A- A A+

Την Εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών βράβευσε απόψε ο ΕΣΑΚΕ, με αφορμή την πρόκριση της «γαλανόλευκης» στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Κίνας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της παρουσίασης της νέας σεζόν της Α1, η διοργανώτρια αρχή τίμησε τους διεθνείς και το τεχνικό τιμ, με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, να βραβεύει τους πρωταγωνιστές.

Οι Νικ Καλάθης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Ντούσαν Σάκοτα, Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αντώνης Κόνιαρης και Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν παρόντες, ενώ στο βήμα ανέβηκε μαζί τους ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) Παναγιώτης Τσαγκρώνης, καθώς και ο μάνατζερ της εθνικής Κώστας Κότσης. 

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος από την πλευρά των παικτών τόνισε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ, για την τιμή να μας βραβεύσετε. Εύχομαι να έχουν όλα τα παιδιά, μια καλή σεζόν. Χαίρομαι που βλέπω όλες τις ομάδες να έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες, να υπάρχουν δυνατά ρόστερ. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις