Με 18 παίκτες η αποστολή της ΑΕΚ

Μπαίνει χειρουργείο την Τρίτη (2/10) ο Έλντερ Λόπες
Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 19:42
UPD:19:43
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Αποστολή χωρίς εκπλήξεις ήταν αυτή που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το αυριανό (2/10) ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με την Μπενφίκα.

Ο 50χρονος τεχνικός της ΑΕΚ απέκλεισε τον Αλεφ ο οποίος τις δύο τελευταίες ημέρες προπονείται κανονικά, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος, όπως επίσης και τον τιμωρημένο, Λιβάγια, τον τραυματία (και τιμωρημένο) Λόπες, καθώς και τον Μπογέ, ο οποίος μετέχει πλέον στο κανονικό πρόγραμμα αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνο.

Την αποστολή συγκροτούν 18 παίκτες. Πρόκειται για τους: Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Γιαννιώτα, Μπακασέτα, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Μοράν, Γιακουμάκη, Κλωναρίδη, Πόνσε

              Χειρουργείται ο Λόπες

Το... κακό σενάριο δυστυχώς επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση του Ελντερ Λόπες.

Ο Πορτογάλος φούλμπακ που τραυματίστηκε στο προχθεσινό ματς με τον ΟΦΗ, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση περί ρήξης πρόσθιου χιαστού.

Αύριο (2/10) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, κ. Λάκη Νικολάου, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις