Champions League: «Χόρευε» ο Μέσι, επική ανατροπή στο «Μεάτσα» η Ίντερ

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 22:09
UPD:22:11
REUTERS/SERGIO PEREZ
A- A A+

Το σόου του Λιονέλ Μέσι με την Αϊντχόφεν και η επική ανατροπή της Ίντερ επί της Τότεναμ «σημάδεψαν» τα ματς με τα οποία άνοιξε η «αυλαία» των ομίλων του Champions League.

Και οι δύο αναμετρήσεις του 2ου γκρουπ έστειλαν το μήνυμα για το τι μπορεί να περιμένει να δει ο κόσμος στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Με τον Αργεντινό σταρ να... ζωγραφίζει (χατ τρικ) και τον Ουσμάν Ντεμπελέ να αποδεικνύει ότι εφέτος είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα, η Μπαρτσελόνα νίκησε... στο ρελαντί την Αϊντχόφεν με 4-0 στο «Καμπ Νόου» και συμπλήρωσε 27 ματς αήττητη εντός έδρας στην Ευρώπη (25 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος απέβαλλε ορθώς τον Ουμτιτί στο 79΄ για σκληρό φάουλ στον Λοσάνο που εφορμούσε προς την περιοχή της «Μπαρτσα».

Η Ίντερ ήταν η ομάδα που «έκλεψε την παράσταση» στο ξεκίνημα της διοργάνωσης. Μέχρι το 86΄ βρισκόταν πίσω στο σκορ από την Τότεναμ στο «Μεάτσα», αλλά μέσα σε έξι λεπτά έφερε τα πάνω κάτω με τους Ικάρντι και Βεσίνο. 

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι πήρε τη μεγάλη νίκη με επική ανατροπή (2-1), στέλνοντας ... στα σχοινιά τους «πετεινούς» στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς έδειξαν να συνέρχονται μετά το μέτριο ξεκίνημα στην Premier League και την ήττα από την Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις