Ουζουνίδης: Δεν γίνεται να προκριθείς χωρίς να ιδρώσεις

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 00:58
UPD:01:12
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Πανευτυχής ήταν μετά τη λήξη του αγώνα με τη Βίντι και την πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Champions League ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Λογικό να μας βγαίνει η ένταση, θέλαμε να περάσουμε πάρα πολύ και όταν θες να περάσεις στους ομίλους του Champions League δεν γίνεται να το κάνεις χωρίς να ιδρώσεις. Ήμασταν πάρα πολύ αγχωμένοι, αλλά δεν πειράζει. Σημασία έχει ότι περάσαμε», δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης υπογράμμισε: «Μας βγήκε η ψυχή στο τελευταίο τέταρτο, είχαμε και λίγη τύχη, αλλά πήραμε την πρόκριση εκεί που παίζουν οι κορυφαίες ομάδες. Συνεχίζουμε, προχωράμε, σεμνά και ταπεινά. Μετά από πέντε χρόνια προσπάθειας τα καταφέραμε να φέρουμε την ΑΕΚ ξανά στο Champions League. Κανείς δεν το πίστευε στην αρχή, αλλά εμείς το πιστεύαμε»

Ο Πέτρος Μάνταλος είπε: «Είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή για το κλαμπ, αρχίζουμε να ανταμειβόμαστε για τους κόπους μας. Είναι ιστορικές στιγμές. Είναι μία πρόκληση, που δεν την έχουν ζήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές. Μόνο ένας-δύο. Παλεύαμε χρόνια για να το πετύχουμε. Είναι κάτι φανταστικό. Ο κάθε ποδοσφαιριστής, από το 2014 που βρίσκομαι εγώ στην ομάδα, το ονειρευόταν».

Ο Βασίλης Μπάρκας δήλωσε: «Όταν θες να βρίσκεται στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, περιμένεις ότι δεν θα είναι εύκολο ματς. Σήμερα φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών και προκριθήκαμε. Ο αντίπαλος μας πίεσε και ήταν λογικό να βγάλει φάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος, το περιμέναμε όλοι μετά από πολλά χρόνια και τώρα περιμένουμε πως και πως την κλήρωση».

Ο Εζεκιέλ Πόνσε ανέφερε: «Οι συμπαίκτες μου έκαναν υπέροχη δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του συνόλου και αυτής της προσπάθειας. Η αλήθεια είναι ότι έπαιξε ρόλο για να έρθω το Champions League. Η ομάδα δεν είναι κατώτερη από το επίπεδο πρωταθλήματος που έρχομαι. Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Είδα πολύ μεγάλο επαγγελματισμό. Έχω έρθει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που δεν θέλει να χάνει και αυτό είναι που με ικανοποιεί».

Ο Μάρκο Λιβάια είπε για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε: «Αυτό που έγινε είναι ότι μπήκαμε να πανηγυρίσουμε και είδαμε έναν παίκτη της Βίντι να έχει πιάσει από τον λαιμό τον Χουλτ. Τον ρώτησα ‘’τι κάνεις’’ και στη συνέχεια ακολούθησε μια σύρραξη και έγινε το περιστατικό. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο πρώτος στόχος της σεζόν επετεύχθη. Είμαστε ικανοποιημένοι αλλά μπροστά μας έχουμε τον Αστέρα και πρέπει να είμαστε και έτοιμοι για τα μεγάλα και δύσκολα ματς που έχουμε μπροστά μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις