Σφραγίζει την πρόκριση στους ομίλους η ΑΕΚ

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 12:51
UPD:12:56
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Με παρακαταθήκη την εκτός έδρας νίκη επί της Βίντι (2-1), η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (22:00) στο ΟΑΚΑ την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Όπως και στην προηγούμενη φάση με τη Σέλτικ, έτσι και τώρα η Ένωση καλείται να διαφυλάξει ένα πολύ θετικό γι΄ αυτήν αποτέλεσμα.

Παρά το σαφέστατο πλεονέκτημα της ομάδας του, όμως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μένει πιστός σε όσα είχε πει και πριν από τη ρεβάνς με τους Σκωτσέζους: «Πρέπει να μπούμε, να παίξουμε και να κερδίσουμε»

Όπως υπογράμμισε ο τεχνικός της ΑΕΚ «δεν θα μπούμε σε διαδικασία διαχείρισης του αγώνα, παρά μόνο στο τέλος αν δούμε ότι τα πράγματα είναι οριακά. Αυτή πρέπει να είναι και η νοοτροπία του κόσμου. Ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Για την αντίπαλό του εκτιμά πως «έχει και ποιοτικούς, αλλά και δυνατούς παίκτες. Είναι μια ομάδα που ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια χρησιμοποιεί και τη δύναμη. Πρέπει κι εμείς να είμαστε το ίδιο δυνατοί γιατί υπερτερούμε στην ποιότητα».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Γαλανόπουλος, φρονεί ότι «αν είμαστε σοβαροί, τότε νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα. Τέτοια παιχνίδια περιμένουμε. Είναι όνειρο κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή να παίξει στους ομίλους του Champions League».

Την αποστολή της Ένωσης συγκροτούν οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Γιούσσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις