Ουζουνίδης: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 01:12
UPD:01:59
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Αδικαιολόγητη ήταν η νευρικότητα των παικτών της  ΑΕΚ κι αυτό τους στέρησε την ευκαιρία να τελειώσουν από σήμερα την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, με αποτέλεσμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης να κάνει λόγο για μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

«Είναι μια μεγάλη νίκη και ταυτόχρονα μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είχαμε τη δυνατότητα να καθαρίσουμε την πρόκριση. Θα μπορούσαμε μέσα στο παιχνίδι να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Όμως πήραμε τη νίκη που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος και είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε ο τεχνικός της Ένωσης.

«Μετά το γκολ που δεχτήκαμε παρουσιάσαμε νευρικότητα χωρίς λόγο. Έπρεπε να διαχειριστούμε πολύ καλύτερα το παιχνίδι, να κρατήσουμε τη μπάλα μπροστά και να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους. Ξέραμε ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως περίμενα καλύτερη εικόνα στο τελευταίο διάστημα. Παρουσιάσαμε νευρικότητα που δεν ταιριάζει στην εμπειρία μας», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα, αλλά δεν έχουμε περάσει ακόμα. Τώρα τα πάντα εξαρτώνται από εμάς, έχουμε ένα ματς ακόμα κι αν υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας θα έχουμε πρόβλημα. Αν έχουμε τη σοβαρότητα που πρέπει, τα πράγματα θα πάνε καλά για εμάς».

Στα αποδυτήρια της Grupama Arena βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης πριν από την έναρξη του αγώνα, για να εμψυχώσει τους παίκτες. «Παίξτε με ψυχή, καρδιά, είναι για μας το ματς της ιστορίας μας», είπε.

Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης υποσχέθηκε έξτρα πριμ 300.000, που θα προστεθεί στο 1.500.000 του εσωτερικού κανονισμού, δηλαδή σύνολο 1,8 εκ. ευρώ αν η ΑΕΚ προκριθεί στους ομίλους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις