Champions League: Για τα πλέι οφ παίζουν οι «Δικέφαλοι»

Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 13:06
UPD:13:08
REUTERS/Michaela Rehle
A- A A+

Το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League καλούνται να κάνουν απόψε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα τις Σέλτικ και Σπαρτάκ Μόσχας προερχόμενοι από θετικά αποτελέσματα στις πρώτες αναμετρήσεις του γ΄ προκριματικού γύρου.

Πρώτος, χρονικά, θα ξεκινήσει ο Κυπελλούχος Ελλάδας, που θα αντιμετωπίσει στις 20:30 τους Μοσχοβίτες στη ρωσική πρωτεύουσα έχοντας νικήσει με 3-2 στον αγώνα της Τούμπας. Τον ξεκάθαρο στόχο που έχει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι αποσαφήνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Ήρθαμε να νικήσουμε, όχι απλά να αμυνθούμε ή να προκριθούμε», ανέφερε εμφατικά ο Ρουμάνος τεχνικός της μακεδονικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου. 

Μία ισοπαλία χωρίς γκολ είναι αρκετή στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ για να προχωρήσει στον… προθάλαμο των ομίλων, όπου περιμένει ο νικητής του ζεύγους Μάλμε-Βίντι, μετά το 1-1 της Γλασκόβης.

Η Σέλτικ, που έχει ξεκινήσει το ευρωπαϊκό ταξίδι της από τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, διεκδικεί την τρίτη συνεχή παρουσία της στη φάση των ομίλων, ενώ την τροπαιοθήκη τους κοσμεί -μεταξύ άλλων- το Κύπελλο Πρωταθλητριών του 1967. Ο αγώνας στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει στις 21:00. 

«Δεν χρειάζεται κάτι ξεχωριστό σε σχέση με το πρώτο ματς. Νομίζω ότι είναι 100% λάθος να επιδιώξουμε απλώς να μην δεχτούμε γκολ. Πρέπει να επιδιώξουμε να πάρουμε το ματς. Αν κάνουμε κάτι διαφορετικό, τότε δεν θα είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα», επισήμανε ο τεχνικός της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Όσο για το αν υπάρχει πίεση στην ΑΕΚ μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα; «Όχι. Αυτό που έχουμε εμείς είναι θέληση και επιθυμία να προκριθούμε. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, ψύχραιμοι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αν όλα πάνε καλά, τα πάντα είναι εύκολα. Όμως, αν κάτι δεν πάει καλά, τότε πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις