Λουτσέσκου: Ήρθαμε στη Μόσχα για να νικήσουμε

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 19:39
UPD:19:41
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Τον ξεκάθαρο στόχο που έχει ο ΠΑΟΚ στο αυριανό δεύτερο παιχνίδι με τη Σπαρτάκ Μόσχας για το γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League αποσαφήνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Ήρθαμε να νικήσουμε, όχι απλά να αμυνθούμε ή να προκριθούμε», ανέφερε ο τεχνικός του «Δικεφάλου» στη συνέντευξη Τύπου, χωρίς να αποκαλύψει τα αγωνιστικά πλάνα του.

«Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Είμαστε καλή ομάδα, θα αντιμετωπίσουμε μια εξίσου καλή ομάδα. Το αυριανό παιχνίδι είναι για μένα και την ομάδα μου πολύ σημαντικό, γιατί αφορά το Champions League. Αρχίσαμε φανταστικά στη διοργάνωση, συνεχίζουμε το σερί νικών από την περυσινή περίοδο. Ήρθαμε να κερδίσουμε, όχι απλά να αμυνθούμε ή να προκριθούμε», δήλωσε ο Ρουμάνος.

Ερωτηθείς για τους Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ, την παρουσία των οποίων στερήθηκε λόγω των τραυματισμών τους, απάντησε: «Είμαι χαρούμενος, γιατί και οι δύο είναι ξανά μαζί μας. Θα δούμε τι θα γίνει αύριο. Εχω χρόνο για να πάρω τις τελικές μου αποφάσεις για την ενδεκάδα. Σημαντικοί δεν είναι μόνο οι βασικοί, αλλά όλοι, ακόμη και αυτοί που θα μπουν στο γήπεδο, γιατί μπορεί να είναι αυτοί που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα».

Και συνέχισε: «Και η Σπαρτάκ είναι υπό πίεση, με βάση το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς. Δεν ξέρω αν εκμεταλλευτήκαμε, στην πρώτη αναμέτρηση, τις αδυναμίες της Σπαρτάκ ή αν εμείς ήμασταν δυνατοί. Σκοράρουμε σε κάθε επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Νοέμβριο, ακόμη και σε φιλικά. Δεν σκοράραμε στο πρώτο παιχνίδι επειδή εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες της Σπαρτάκ, αλλά επειδή είμαστε δυνατοί σε αυτές τις καταστάσεις».

Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για το μεγάλο πριμ που αναφέρεται πως θα δώσει ο Ιβάν Σαββίδης στην ομάδα, σε περίπτωση πρόκρισης απέναντι στη Σπαρτάκ, επισήμανε ότι «έχουμε μπόνους για να κατακτούμε τους στόχους μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις