Ένα ιδιαίτερο «πάντρεμα», αυτό της υψηλής γαστρονομίας διεθνούς επιπέδου με την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, λαμβάνει χώρα στο Gastronomy Project του ξενοδοχείου Bill & Coo στη Μύκονο.
GASTRONOMY PROJECT
Το ανανεωμένο Gastronomy Project στο Bill & Coo προσφέρει από το 2007 σπάνιες γαστρονομικές εμπειρίες σε μια προνομιακή θέση με θέα στο Αιγαίο, λίγα λεπτά μακριά από την καρδιά της πόλης της Μυκόνου.
Τις γευστικές εκπλήξεις υπογράφει ο Executive Chef Ντίνος Φωτεινάκης, χρησιμοποιώντας φρέσκες και εποχικές πρώτες ύλες, με έμπνευση από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και με την χρήση διεθνών τεχνικών εκτέλεσης.
GASTRONOMY PROJECT/THOMAS CHRISOHOIDIS
Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν κρασιά μέσα από μία ανανεωμένη λίστα, αλλά και να απολαύσουν τα κοκτέιλ του Bar Manager Παναγιώτη Ζωητού.
naftemporiki.gr