Ένα ιδιαίτερο «πάντρεμα», αυτό της υψηλής γαστρονομίας διεθνούς επιπέδου με την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, λαμβάνει χώρα στο Gastronomy Project του ξενοδοχείου Bill & Coo στη Μύκονο.
Ένα ιδιαίτερο «πάντρεμα», αυτό της υψηλής γαστρονομίας διεθνούς επιπέδου με την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, λαμβάνει χώρα στο Gastronomy Project του ξενοδοχείου Bill & Coo στη Μύκονο.
Το ανανεωμένο Gastronomy Project στο Bill & Coo προσφέρει από το 2007 σπάνιες γαστρονομικές εμπειρίες σε μια προνομιακή θέση με θέα στο Αιγαίο, λίγα λεπτά μακριά από την καρδιά της πόλης της Μυκόνου.
Τις γευστικές εκπλήξεις υπογράφει ο Executive Chef Ντίνος Φωτεινάκης, χρησιμοποιώντας φρέσκες και εποχικές πρώτες ύλες, με έμπνευση από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και με την χρήση διεθνών τεχνικών εκτέλεσης.
Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν κρασιά μέσα από μία ανανεωμένη λίστα, αλλά και να απολαύσουν τα κοκτέιλ του Bar Manager Παναγιώτη Ζωητού.
naftemporiki.gr