Champions League: Ώρα Ευρώπης για τους «Δικέφαλους»

Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 12:44
UPD:12:46
REUTERS/MAXIM SHEMETOV
A- A A+

Απόψε ρίχνονται στη μάχη του γ΄ προκριματικού γύρου στο Champions League ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Πρώτος χρονικά θα ξεκινήσει ο Κυπελλούχος Ελλάδας, που υποδέχεται στις 20:00 στην Τούμπα τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» έχει ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς προέρχεται από την πρόκριση σε βάρος της Βασιλείας στο β΄ προκριματικό, ωστόσο πρέπει να παρουσιάσει το καλό πρόσωπό του για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη ρωσική ομάδα.

Για τη Σπαρτάκ να σημειωθεί πως εισέρχεται στα προκριματικά σε αυτόν τον γύρο, ενώ πέρυσι ήταν παρούσα στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Η Ένωση, από την πλευρά της, θα αγωνιστεί στις 21:45 στη Γλασκόβη απέναντι στη Σέλτικ, ευελπιστώντας να αποσπάσει στο «Σέλτικ Παρκ» ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η πρωταθλήτρια Σκωτίας ξεκίνησε το ευρωπαϊκό ταξίδι της από τον α΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, ενώ το περασμένο Σάββατο έδωσε το πρώτο παιχνίδι της περιόδου στην Premiership.

Οι «Κέλτες» διεκδικούν την τρίτη συνεχή παρουσία τους στη φάση των ομίλων, ενώ την τροπαιοθήκη τους κοσμεί -μεταξύ άλλων- το Κύπελλο Πρωταθλητριών του 1967.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις