Champions League: Για την πρόκριση με Βασιλεία ο ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 11:00
UPD:11:23
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Με τις δεύτερες αναμετρήσεις για το β΄ προκριματικό γύρο ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται απόψε η παρούσα φάση στο Champions League.

Το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ, που θα αντιμετωπίσει στην Ελβετία την Βασιλεία (21:00) με στόχο να διαφυλάξει τη νίκη με 2-1, που σημείωσε στην Τούμπα.

Η ελβετική ομάδα δείχνει πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, προέβη σε αντικατάσταση προπονητή μετά το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης κι έτσι οι παίκτες του Ρασβάν Λουτσέσκου καλούνται να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία για να προκριθούν στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA, διεκδικώντας την συμμετοχή στους ομίλους.

Παράλληλα, η ΑΕΚ περιμένει την αντίπαλο της στο γ΄ προκριματικό γύρο και κατά πάσα πιθανότητα, αυτή θα είναι η Σέλτικ, που ταξίδεψε στο Τροντχάιμ της Νορβηγίας με «παρακαταθήκη» τη νίκη με 3-1 στη Σκωτία επί της Ρόζενμποργκ.

Τέλος, σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, έχουν αποκτήσει ο Αγιαξ, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Μάλμε και ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ τα υπόλοιπα «εισιτήρια» είναι «ανοικτά».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις