Champions League: Νίκησε τη Βασιλεία (2-1) κι ελπίζει ο ΠΑΟΚ

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 22:31
UPD:22:56
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε πιο εύκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό 2-1 της Βασιλείας στην Τούμπα, στον πρώτο αγώνα τους για το β΄ προκριματικό γύρο του Champions League και απόκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της 1ης Αυγούστου.

Ο αγώνας ξεκίνησε μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό 23 χιλιάδων φίλων του «Δικεφάλου», που τήρησαν σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των δεκάδων θυμάτων της ελληνικής τραγωδίας με τις πυρκαγιές στην Αττική.

Μετά από κάποιες εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, η Τούμπα πήρε «φωτιά» στο 32΄: ο Κάνιας σούταρε στη γωνία του Όμλιν και άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της σεζόν για τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έψαξε το δεύτερο γκολ και το πέτυχε στο 80΄, όταν με προσωπική ενέργεια ο Πρίγιοβιτς διάνυσε μεγάλη απόσταση με την μπάλα κι αφού συνεργάστηκε με τον Λημνιό σκόραρε με σουτ για το 2-0.

Όμως, οι παίκτες του Ράσβαν Λουτσέσκου δεν έμελε να απολαύσουν επί μακρόν το 2-0, αφού στο 82΄ ο Αγιέτι με κεφαλιά μείωσε σε 2-1, αξιοποιώντας πολύ καλή σέντρα του Στόκερ και λανθασμένη αντίδραση του Πασχαλάκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις