Champions League: Για το πρώτο βήμα με Βασιλεία ο ΠΑΟΚ

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 12:11
UPD:12:13
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που «ανοίγει το χορό» των ελληνικών ομάδων στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, καθώς απόψε  (20:30) θα υποδεχθεί στην Τούμπα τη Βασιλεία, στον πρώτο αγώνα για τη β΄ προκριματική φάση του Champions League.

Αν ο «Δικέφαλος» προκριθεί, στο γ΄ προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. «Είναι προφανές ότι η Βασιλεία έχει μια πολύ μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη και χωρίς να έχει σημασία ποια είναι η κατάσταση που βρίσκονται τώρα, τα παιχνίδια γίνονται αυτομάτως δύσκολα», σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέκου.

«Είμαστε έτοιμοι, είχαμε πάρα πολύ καιρό να σκεφτούμε αυτή την πρόκριση, είχαμε καιρό να σκεφτούμε το παιχνίδι το αυριανό αλλά και της επόμενης εβδομάδας, ξέροντας πάντα την δύναμη που έχει ο αντίπαλος μας», συμπλήρωσε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ως προς την ενδεκάδα, ο Πασχαλάκης θα είναι τερματοφύλακας, οι Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα αμυντικοί, ανασταλτικοί μέσοι θα παίξουν Κάνιας, Μαουρίτσιο, Πέλκας και Πρίγιοβιτς θα αποτελέσουν τον άξονα της επίθεσης και ακραίοι θα είναι, άλλον, οι Λημνιός και Ουάρντα. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις