Ρ. Λουτσέσκου: Έμπειρη η Βασιλεία, τεράστια η θέλησή μας για πρόκριση

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 14:47
UPD:17:20
MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλη δίψα και θέληση για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League υπογράμμισε ο τεχνικός του «Δικεφάλου», Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με τη Βασιλεία, για το β΄ προκριματικό γύρο.

«Είναι προφανές ότι η Βασιλεία έχει μια πολύ μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη και χωρίς να έχει σημασία ποια είναι η κατάσταση που βρίσκονται τώρα, τα παιχνίδια γίνονται αυτομάτως δύσκολα. Την ίδια στιγμή θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι τεράστια και η θέληση η δική μας, να παλέψουμε πρώτα από όλα και να πάρουμε την πρόκριση», σχολίασε ο Ρουμάνος.

«Είμαστε έτοιμοι, είχαμε πάρα πολύ καιρό να σκεφτούμε αυτή την πρόκριση, είχαμε καιρό να σκεφτούμε το παιχνίδι το αυριανό αλλά και της επόμενης εβδομάδας, ξέροντας πάντα την δύναμη που έχει ο αντίπαλος μας», πρόσθεσε ο τεχνικός της Κυπελλούχου Ελλάδας.

Όσο για το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα; «Είναι φυσιολογικό να έχω καταλήξει στο μυαλό μου στους αρχικούς 11 παίκτες, αλλά όπως ξέρετε πάρα πολύ καλά, μία πρόκριση δεν κρίνεται από τους 11 ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν, αλλά από όλο το σύνολο», απάντησε.

Για την κατάσταση της Βασιλείας ανέφερε ότι «δεν ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα αλλά τώρα μιλάμε για τα προκριματικά του Champions League, κι αυτό είναι ένα διαφορετικό κίνητρο για τον κάθε παίκτη. Θα πρέπει να έχουμε σεβασμό για κάθε αντίπαλο, όποιος και αν είναι αυτός, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη δική μας δουλειά».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, επισήμανε ότι «είναι όνειρο για μένα να μπούμε στους ομίλους. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, έχουμε αρκετές δύσκολες ομάδες αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι αλλά θα φανεί στο παιχνίδι. Σε αυτό το κομμάτι η Βασιλεία έχει περισσότερη εμπειρία».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις