Νεϊμάρ: Μετά τον αποκλεισμό δεν μπορούσα ούτε να κοιτάξω την μπάλα

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 15:25
UPD:20:02
REUTERS/CARLOS GARCIA RAWLINS
A- A A+

Ο αποκλεισμός της Βραζιλίας στους προημιτελικούς του Μουντιάλ από το Βέλγιο υπήρξε τόσο «σκληρός» για τον Νεϊμάρ, σε βαθμό που ο άσος της Σελεσάο και της Παρί Σεν Ζερμέν να μην μπορεί να κοιτάξει ούτε μια μπάλα ποδοσφαίρου!

Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), προσθέτοντας ότι μετά την ήττα από τους «κόκκινους διαβόλους» δεν ήθελε να παρακολουθήσει τη συνέχεια της διοργάνωσης.

«Δεν έφτασα τόσο μακριά ώστε να πω ότι δεν θέλω να παίξω ξανά, αλλά δεν ήθελα να δω μια μπάλα ή να δω να παίζεται ποδόσφαιρο» δήλωσε.

«Ήμουν σε πένθος, ήμουν πραγματικά λυπημένος γι΄ αυτό, αλλά η θλίψη περνά. Έχω το γιό μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και δεν θέλουν να με βλέπουν πεσμένο. Έχω περισσότερους λόγους για να είμαι ευτυχισμένος παρά λυπημένος», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που τον ήθελαν κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, τα απέδωσε σε εικασίες των ΜΜΕ. «Οι άνθρωποι που σκαρφίζονται αυτές τις ιστορίες φαίνεται να ξέρουν περισσότερα για τη ζωή μου από εμένα τον ίδιο. Δεν θα απαντήσω σε αυτού του είδους την ερώτηση, γιατί τίποτα δεν συνέβη», είπε.

Ο Νεϊμάρ δέχθηκε σκληρή κριτική για τις υπερβολικές πτώσεις του μετά από μαρκαρίσματα αντιπάλων στο Μουντιάλ, ωστόσο δηλώνει ότι θα έπρεπε να έχει προστατευθεί καλύτερα από τους διαιτητές.

«Πήγα στο Μουντιάλ για να παίξω, να νικήσω τους αντιπάλους, όχι για να με κλωτσάνε. Η εναντίον μου κριτική ήταν υπερβολική, αλλά είμαι μεγάλο παιδί, είμαι συνηθισμένος να αντιμετωπίζω αυτού του είδους τα πράγματα. Και δεν μπορώ να είμαι ο διαιτητής και να παίζω ταυτόχρονα, αλλά υπάρχουν στιγμές που εύχομαι να μπορούσα», απάντησε.

Ο O΄Ney αναφέρθηκε και στην πρόσληψη του Τόμας Τούχελ, που θα αντικαταστήσει τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο των πρωταθλητών Γαλλίας. «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και ελπίζουμε σε μια μεγάλη σεζόν», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα; «Πραγματικά ανυπομονώ. Έχουμε αποκτήσει ένα θρύλο του ποδοσφαίρου ( Μπουφόν), ο οποίος φέρνει μαζί όλη την εμπειρία του κι αυτή θα είναι μια σπουδαία βοήθεια την προσεχή περίοδο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις