Formula 1: Πρώτος στην εκκίνηση ο Χάμιλτον στο Σίλβερστοουν

Σάββατο, 07 Ιουλίου 2018 19:12
UPD:19:19
REUTERS/ANDREW YATES
A- A A+

Ο Λιούις Χάμιλτον κατάκτησε την πρώτη θέση στα επίσημα δοκιμαστικά του Σίλβερστοουν και θα εκκινήσει από την pole position στο αυριανό Grand Prix της Βρετανίας, που είναι ο δέκατος αγώνας του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Formula 1.

Δίπλα στο Βρετανό πιλότο της Mercedes θα βρεθεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ (Ferrari). Τον τρίτο καλύτερο χρόνο στα δοκιμαστικά έκανε ο «ομόσταυλός» τού Φέτελ, Κίμι Ραϊκόνεν, που δίπλα του, στη 2η γραμμή, θα έχει τον νικητή τον Βάλτερι Μπότας.

Ο Χάμιλτον, που πανηγύρισε την έκτη pole position στην πίστα του Σίλβερστοουν και 76η στην καριέρα του, θα επιδιώξει αύριο την πέμπτη συνεχή νίκη μπροστά στο κοινό του.

Μια νίκη που τη χρειάζεται, αφού ο παγκόσμιος πρωταθλητής βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Από εκεί και ύστερα, την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν κατά σειρά οι:

Μαξ Φερστάπεν (Ολλανδία/Red Bull), Ντάνιελ Ρικιάρντο (Αυστραλία/Red Bull), Κέβιν Μάγκνουσεν (Δανία/Haas), Ρομέν Γκροζάν (Γαλλία/Haas), Σαρλ Λεκλέρκ (Μονακό/Sauber-Ferrar), Ετεμπάν Οκόν (Γαλλία//Force India-Mercedes).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις