Το... μπουκάλι του Πίκφορντ έστειλε την Αγγλία στους «8»;

Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 12:06
UPD:12:16
REUTERS/JOHN SIBLEY

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, πάνω στο μπουκάλι του 24χρονου Πίκφορντ υπήρχαν πληροφορίες για τους τρόπους εκτέλεσης πέναλτι των Κολομβιανών.

A- A A+

Ένα μπουκάλι γεμάτο όχι μόνο με νερό, αλλά και... με πληροφορίες για τις εκτελέσεις πέναλτι των ποδοσφαιστών της εθνικής Κολομβίας, φαίνεται ότι ήταν ο άσος στο μανίκι για τον τερματοφύλακα της Αγγλίας, Τζόρνταν Πίκφορντ, στη φάση των «16» του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, πάνω στο μπουκάλι του 24χρονου Πίκφορντ υπήρχαν πληροφορίες για τους τρόπους εκτέλεσης πέναλτι των Κολομβιανών.

Μάλιστα, πάντα κατά τον βρετανικό Τύπο, ο γκολκίπερ της Έβερτον φέρεται να γυρνούσε ανάποδα το μπουκάλι πριν από κάθε εκτέλεση πέναλτι, ρίχνοντας μια ματιά στο… σκονάκι του.

Οι οδηγίες αυτές φαίνεται πως βοήθησαν τον Άγγλο τερματοφύλακα να αποκρούσει το πέναλτι του Κάρλος Μπάκα, δίνοντας ουσιαστικά το προβάδισμα στην ομάδα του Σάουθγκεϊτ.

Λίγο αργότερα, η Αγγλία πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο Άγγλος τερματοφύλακας δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε και διαψεύσει τις αναφορές των βρετανικών ΜΜΕ περί σημειώσεων, τονίζοντας απλά πως είχε κάνει «έρευνα» και είχε παρακολουθήσει εκτελέσεις πέναλτι αρκετών παικτών, μεταξύ των οποίων και του Μπάκα.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή