Βρετανία: Ώθηση από τον Σάουθγκεϊτ στις... πωλήσεις γιλέκων

Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 12:34
UPD:12:36
REUTERS/KAI PFAFFENBACH
A- A A+

Η εθνική ομάδας της Αγγλίας έχει γεμίσει ενθουσιασμό το Νησί με την πρόκρισή τους στους «οκτώ» του Μουντιάλ της Ρωσίας, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να αποσπά θετικά σχόλια τόσο για την εικόνα που παρουσιάζει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, όσο και για τις… στιλιστικές του επιλογές.

REUTERS/CARL RECINE

Η βρετανική αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης Marks and Spencer, επίσημος χορηγός των κοστουμιών της Εθνικής Αγγλίας, ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των γιλέκων της αυξήθηκαν κατά 35% από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Η άνοδος των πωλήσεων αποδίδεται εν μέρει στις εμφανίσεις του Σάουθγκεϊτ, ο οποίος στους αγώνες της εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ φορά πουκάμισο, γραβάτα, γιλέκο και ορισμένες φορές σακάκι.

REUTERS/MAXIM SHEMETOV

Μοντέλο του επίσημου κοστουμιού με γιλέκο της ομάδας είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Marks and Spencer αντί 264 στερλινών (298 ευρώ). Το γιλέκο μόνο του κοστίζει 65 στερλίνες (73 ευρώ).

Μιλώντας στο BBC, ο Σάουθγκεϊτ αστειεύτηκε πως «δεν είμαι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ» και πρόσθεσε: «Ήμουν κεντρικός αμυντικός και έχω φάει πάμπολλα χτυπήματα στο κεφάλι, δεν περίμενα να γίνω ίνδαλμα της μόδας».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, AFP

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή