Μουντιάλ 2018: Σεβασμό από όλους ζητά η FIFA

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 20:15
UPD:20:15
REUTERS/Sergio Perez
A- A A+

Σεβασμό από τον Ντιέγκο Μαραντόνα και από τους υπόλοιπους μεγάλους άσους του παρελθόντος ζήτησε η FIFA, με αφορμή τις άσεμνες χειρονομίες του Αργεντινού στο ματς με τη Νιγηρία.

Ο επικεφαλής της παγκόσμιας ομοσπονδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, Κόλιν Σμιθ, ρωτήθηκε για τις καταγγελίες κατά του 57χρονου «Ντιεγκίτο» προς άλλους θεατές στον αγώνα της Αργεντινής με την Νιγηρία την περασμένη Τετάρτη κι απάντησε ότι ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αποτέλεσε ένα πολύτιμο κομμάτι του προγράμματος Legends για την προώθηση του αθλήματος. Παρ΄ όλα αυτά και αυτός θα πρέπει να δείχνει σεβασμό...

«Οι παίκτες που βοήθησαν να γράψουν την ιστορία του ποδοσφαίρου έχουν ένα ρόλο να παίξουν. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, προφανώς είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που υπήρξαν ποτέ, είναι μέρος αυτής της ιστορίας», είπε ο Σμιθ και πρόσθεσε: «Θα περιμέναμε όμως από όλους τους παίκτες, τους πρώην, το προσωπικό, τους φιλάθλους, όλους γενικά να συμπεριφέρονται με σεβασμό».

«Από τα χέρια του Θεού, στα δάκτυλα της ντροπής», ανέφερε δημοσίευμα στη Λατινική Αμερική, κάνοντας αναφορά στην άσεμνη χειρονομία του Μαραντόνα με τα μεσαία δάκτυλα και των δύο χεριών του προς τους οπαδούς της Νιγηρίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις