BMW: Πακέτο δυναμικών χαρακτηριστικών

Ελκυστική η 5θυρη 116 d M Sport Shadow Line Advanced
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 10:17
UPD:10:18
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Πώς μπορεί ένα «απλό» μοντέλο να γίνει από ελκυστικό εξόχως… ποθητό χωρίς να ξεφύγει η τιμή του στα ύψη; H απάντηση βρίσκεται στην πεντάθυρη BMW 116 d M Sport Shadow Line Advanced που προσφέρεται με όφελος έως 7.900 ευρώ και πολλά «δώρα» σπορ πολυτέλειας, ενισχύοντας τον νεανικό χαρακτήρα του μοντέλου.

Την οδηγήσαμε πρόσφατα και καταλάβαμε πως έχοντας ως βάση τη χρυσή τομή μεταξύ άνεσης και δυναμικής οδήγησης στην compact κατηγορία, είναι δυνατό να προχωρήσει κάποιος ακόμη «παραπέρα» με πρόσθετα σπορ στοιχεία στη σχεδίαση και στα δυναμικά της χαρακτηριστικά. Με προσεκτικές παρεμβάσεις αισθητικά, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, η εν λόγω έκδοση διαφοροποιείται μέσω των στοιχείων του «πακέτου» εξοπλισμού Μ Sport, το οποίο εστιάζει σε σπορ χαρακτηριστικά (σχεδίαση προφυλακτήρων και πλευρικών μαρσπιέ, σπορ καθίσματα, Μ Sport δερμάτινο τιμόνι κ.ά.) αλλά και σε υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, όπως οι εσωτερικές επενδύσεις από Alcantara και αλουμίνιο.

Διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα (μαύρο back ground εμπρός και πιο σκούρα φωτιστικά σώματα πίσω) στην απόληξη της εξάτμισης (μαύρο χρώμιο) και στα «νεφρά», τα οποία διαθέτουν μαύρο πλαίσιο. Επιπρόσθετα, οι τροχοί ελαφρού κράματος M Sport των 18 ιντσών, σε απόχρωση Jet Black, με ελαστικά runflat διαστάσεων 225/40 εμπρός και 245/35 πίσω και οι M Sport ρυθμίσεις των αναρτήσεων, ενισχύουν ακόμα περισσότερο τη συναρπαστική οδική συμπεριφορά.

Η πολύ οικονομική σε κατανάλωση καυσίμου, πεντάθυρη BMW 116d M Sport Shadow Line Advanced προσφέρεται στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 34.690 ευρώ με φόρους, με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και πληρέστατο εξοπλισμό ασφάλειας/άνεσης για τους «ψαγμένους».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή