Μουντιάλ 2018: Νίκη της Σενεγάλης με Πολωνία στην πρεμιέρα

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 20:34
UPD:20:35
REUTERS/KAI PFAFFENBACH
A- A A+

Η Σενεγάλη νίκησε 2-1 την Πολωνία στο «Spartak Stadium» της Μόσχας στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 8ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πήραν προβάδισμα πρόκρισης στους «16».

Στο 19΄ ο Γκροσίτσκι έπιασε κεφαλιά άουτ από σέντρα του Ζιελίνσκι, για να ανοίξει το σκορ στο 37΄ με το αυτογκόλ του Τσιόνεκ, όταν η μπάλα βρήκε στο πόδι του και άλλαξε πορεία, μετά από σουτ του Γκουέγε έξω από την περιοχή.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Πολωνία καταγράφηκε στο 49΄ με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, ξεχύθηκε προς την περιοχή της Σενεγάλης αλλά τον ανέτρεψε προ του Εντιαγέ ο Σανέ.

Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ, πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος και υποχρέωσε τον Εντιαγέ σε μεγάλη απόκρουση.

Στο 60ό λεπτό και μετά από λάθος της πολωνικής άμυνας έγινε το 2-0 για τη Σενεγάλη: σε γύρισμα του Κριχόβιακ προς τα πίσω, ο Νιάνγκ πρόλαβε κι έγινε κάτοχος της μπάλας, γράφοντας το 2-0 σε άδειο τέρμα.

Η Πολωνία προσπάθησε να μειώσει στο 69΄ όταν σουτ το Μίλικ έφυγε λίγο άουτ, κάτι που κατάφερε τελικά στο 86΄ με κεφαλιά του Κριχόβιακ σε μακρινή σέντρα, αλλά μέχρι εκεί... 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις