Πόλο: Στον τελικό του LEN Trophy τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 17:37
UPD:19:13
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, συνέτριψε με 10-4 την Πάντοβα στον πρώτο ημιτελικό του LEN Trophy Γυναικών, που διεξάγεται στο Ματαρό της Ισπανίας.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα διεκδικήσει αύριο (14/4, 15:00) το τρόπαιο απέναντι στο νικητή του άλλου ζεύγους, όπου η διοργανώτρια Ματαρό αντιμετωπίζει την ουγγρική Ντουναουιβάρος.

Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ της ιταλικής ομάδας, όμως ένα σερί 5-0 των «ερυθρολεύκων» στα πρώτα τέσσερα λεπτά της τρίτης περιόδου έφεραν το 7-2 και έκριναν το νικητή.

Ο Ολυμπιακός ήταν εγκλωβισμένος στο πρώτο ημίχρονο, που έληξε 2-2, αλλά στη συνέχεια επέβαλε το ρυθμό του και να καταβάλει την απίθανη Λάουρα Τεάνι, που έως τότε είχε «κατεβάσει ρολά».

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε για πρώτη φορά στα 6΄39΄΄ πριν το τέλος της τρίτης περιόδου με πέναλτι της Έμολο, ενώ ως εκείνο το σημείο μετρούσε το απογοητευτικό 0/6 με παίκτρια παραπάνω.

Στη συνέχεια όμως ακολούθησαν τέσσερα γκολ σε ένα δίλεπτο, με τις Τσουκαλά, Αβραμίδου, Ελευθεριάδου και Έμολο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάρει το δρόμο του.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις