Αθλητικά
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 17:37

Πόλο: Στον τελικό του LEN Trophy τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, συνέτριψε με 10-4 την Πάντοβα στον πρώτο ημιτελικό του LEN Trophy Γυναικών, που διεξάγεται στο Ματαρό της Ισπανίας και αύριο (14/4, 15:00) θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στο νικητή του άλλου ζεύγους, όπου η διοργανώτρια Ματαρό αντιμετωπίζει την ουγγρική Ντουναουιβάρος.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, συνέτριψε με 10-4 την Πάντοβα στον πρώτο ημιτελικό του LEN Trophy Γυναικών, που διεξάγεται στο Ματαρό της Ισπανίας.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα διεκδικήσει αύριο (14/4, 15:00) το τρόπαιο απέναντι στο νικητή του άλλου ζεύγους, όπου η διοργανώτρια Ματαρό αντιμετωπίζει την ουγγρική Ντουναουιβάρος.

Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ της ιταλικής ομάδας, όμως ένα σερί 5-0 των «ερυθρολεύκων» στα πρώτα τέσσερα λεπτά της τρίτης περιόδου έφεραν το 7-2 και έκριναν το νικητή.

Ο Ολυμπιακός ήταν εγκλωβισμένος στο πρώτο ημίχρονο, που έληξε 2-2, αλλά στη συνέχεια επέβαλε το ρυθμό του και να καταβάλει την απίθανη Λάουρα Τεάνι, που έως τότε είχε «κατεβάσει ρολά».

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε για πρώτη φορά στα 6΄39΄΄ πριν το τέλος της τρίτης περιόδου με πέναλτι της Έμολο, ενώ ως εκείνο το σημείο μετρούσε το απογοητευτικό 0/6 με παίκτρια παραπάνω.

Στη συνέχεια όμως ακολούθησαν τέσσερα γκολ σε ένα δίλεπτο, με τις Τσουκαλά, Αβραμίδου, Ελευθεριάδου και Έμολο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάρει το δρόμο του.