«Zombie Walk»: Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 00:02
UPD:00:05
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Παρέλαση ζόμπι και κάθε είδους τεράτων πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για το «Zombie Walk», μια παράδοση που έχει τις ρίζες της στις ΗΠΑ και έχει υιοθετηθεί με θέρμη και στη χώρα μας, εδώ και χρόνια.

ARIS OIKONOMOU/SOOC

Από τη Βουλή έως το Πανεπιστήμιο, δεκάδες «ζόμπι» έκαναν την εμφάνισή τους το βράδυ του Σαββάτου, προκαλώντας ανατριχίλα σε ανυποψίαστους περαστικούς. Ντυμένοι και μακιγιαρισμένοι σαν τέρατα από κάθε είδους ταινία και σειρά τρόμου, όσοι συμμετείχαν στο «Zombie Walk» μετέτρεψαν σε θρίλερ το κέντρο της Αθήνας.

ARIS OIKONOMOU/SOOC

Εκατοντάδες «νεκροζώντανοι» Αθηναίοι παρέλασαν και φέτος στο «Zombie Walk Athens», σκορπίζοντας γέλιο, αλλά και τρόμο σε όσους έτυχε να τους συναντήσουν.

EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Η πορεία των αλλόκοτων πλασμάτων ξείνησε στις 6 το απόγευμα από το Σύνταγμα, κατηφόρισε την Ερμού κα έφθασε στο Μοναστηράκι. Φέτος είχε ως θέματά της, τη σειρά «Stranger Things», τις ταινίες του 1984 («Ghostbusters», «The Terminator», «Gremlins», «Nightmare on Elm Street» κ.ά.), αγαπημένους δολοφόνους και ζόμπι κάθε είδους.

«Zombie Walk»

To «Zombie Walk» είναι μια «πορεία» στην οποία οι συμμετέχοντες ντύνονται, μακιγιάρονται σαν ζόμπι ή άλλα πλάσματα τρομακτικά, και περιφέρονται στην πόλη, πειράζοντας και ανατριχιάζοντας τους περαστικούς. Η ιδέα ξεκίνησε από την Αμερική το 2001 στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια και αργότερα επεκτάθηκε και στην Ευρώπη.


 

Προτεινόμενα για εσάς