Κύπελλο Ελλάδας: Επιβλητικός ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 22:16
UPD:22:21
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στην οκτάδα του Κυπέλλου Ελλάδας από τον πρώτο αγώνα του με τα Τρίκαλα, μετά το επιβλητικό 5-1 με το οποίο επιβλήθηκε της θεσσαλικής ομάδας στην έδρα της, καθιστώντας τη ρεβάνς τυπική διαδικασία.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 1-1, καθώς ο Πάνος στο 15ο λεπτό απάντησε στο γκολ του Μάτος στο 5΄, με το οποίο ο Βραζιλιάνος είχε δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Στην επανάληψη όμως ο «Δικέφαλος» περιόρισε σε παθητικό ρόλο τους γηπεδούχους και σκόραρε άλλες τέσσερις φορές.

Στο 57′ ο Πέλκας εκτέλεσε κόρνερ κι ο Μάτος με κεφαλιά έδωσε την ευκαιρία στον Βαρέλα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, αν και ο Μάτος είχε κάνει φάουλ στον αντίπαλο του, κάτι που αρχικά οδήγησε στην ακύρωση του τέρματος και την κατακύρωσή του στη συνέχεια. 

Στο 70′ ο Πρίγιοβιτς πέρασε κάθετα στον Μπίσεσβαρ κι αυτός πλάσαρε ιδανικά τον Αποστολίδη για το 1-3, στο 80′ ο Κάμπος με αριστερό πλασέ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, για να διαμορφωθεί στην τελική μορφή του στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Σάκχοφ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις