«Καθάρισε» ο Ντέλετιτς για την ΑΕΛ

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 20:19
UPD:20:20
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Με ηγέτη και σκόρερ τον Μίλος Ντέλετιτς, η ΑΕΛ πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας στο φινάλε του πρώτου γύρου (15η αγωνιστική).

Το «διπλό» αυτό έδωσε την ευκαιρία στους Θεσσαλούς, που πριν από λίγο καιρό ήταν σε πολύ δύσκολη θέση στη βαθμολογία, να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο στην 7η θέση της κατάταξης, ενώ οι νεοφώτιστοι γνώρισαν την πρώτη ήττα τους μετά από δύο και πλέον μήνες.

Η Λάρισα έδειξε από το ξεκίνημα να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στο γκολ στο 18΄ με τον Ντέλετιτς να ολοκληρώνει ιδανικά την αντεπίθεση της ομάδας του, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Αγκάνοβιτς.

Οι γηπεδούχοι δεν «έβγαλαν» αντίδραση και στο 31΄, σε ακόμη μία αντεπίθεση της ΑΕΛ, ο Κρίζμαν απέφυγε τον Παπαδόπουλο, γύρισε παράλληλα την μπάλα και ο Ντέλετιτς από πολύ κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία, καθώς το σουτ του Αναστασόπουλου στο 47΄ κόντραρε σε αμυνόμενο και κατέληξε στο δοκάρι του Μπόζοβιτς.

Η ΑΕΛ οπισθοχώρησε αρκετά και έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, που όμως δεν κατάφεραν τίποτα και συμβιβάστηκαν με την πρώτη ήττα τους μετά την 7η αγωνιστική, που είναι και η πρώτη στη φυσική τους έδρα (είχαν χάσει από Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Περιστέρι).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις