Συμπλοκές ΜΑΤ - μελών ΠΑΜΕ κοντά στο Μαξίμου

Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 13:49
UPD:14:16
naftemporiki.gr

Οι διαδηλωτές ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους απώθησαν με τις ασπίδες τους και χρησιμοποιώντας τα γκλομπς σου. 

A- A A+

Του Μάκη Συνοδινού

Συμπλοκές μεταξύ μελών του ΠΑΜΕ και ανδρών των ΜΑΤ σημειώθηκαν κατά την πορεία των πρώτων προς το Μέγαρο Μαξίμου, όταν επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό. 

Οι διαδηλωτές στην Ηρώδου Αττικού προσπάθησαν να ρίξουν δύο κλούβες και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους απώθησαν με τις ασπίδες τους, χρησιμοποιώντας τα γκλομπς τους και κάνοντας χρήση χημικών.

NAFTEMPORIKI.GR

Νωρίτερα, επικράτησε ένταση έξω από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου, όταν και πάλι μέλη του ΠΑΜΕ που διαμαρτύρονταν για την τροπολογία που αφορά στην κήρυξη απεργιών πραγματοποίησαν εισβολή στην στοά της εισόδου, σηκώνοντας τα ρολά. 

Η κινητοποίηση έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τροπολογία που κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή και προβλέπει πως για την κήρυξη απεργίας απαιτείται να είναι σύμφωνο το 50% των οικονομικά ενεργών μελών πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης. Κατόπιν αντιδράσεων τελικά αποσύρθηκε, προκειμένου να γίνουν νομοτεχνικές βελτιώσεις. 

Περνώντας από τη Βουλή, μέλη του ΠΑΜΕ έγραψαν με κόκκινη μπογιά «κάτω τα ξερά σας από την απεργία».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή