Super League: Τον έσωσε ο Ανσαριφάρντ

Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017 21:36
UPD:21:46
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

O Καρίμ Ανσαριφάρντ μπήκε στο ματς λίγο πριν από το 70΄ στην θέση του Τζούρτζεβιτς και με δύο γκολ (80΄, 90΄+4) οδήγησε την ομάδα του στο ρετιρέ (η ΑΕΚ παίζει την Κυριακή στη Λιβαδειά κι έχει την ευκαιρία με νίκη να πάρει εκείνη... κεφάλι).

A- A A+

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε... μπαστούνια για 80 λεπτά από τον Απόλλωνα, ωστόσο, με δύο γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ επικράτησε με 3-1 και προσωρινά ανέβηκε στην κορυφή της Super League.

Όπως συνέβη αρκετές φορές στο παρελθόν, έτσι και σήμερα (2/12) στο Καραϊσκάκη οι Πειραιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ... από το πουθενά, αλλά κατάφεραν να «επιστρέψουν» χάρις στον «άσο που έβγαλε από το μανίκι του» ο Τάκης Λεμονής.

Ο λόγος για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος μπήκε στο ματς λίγο πριν από το 70΄ στην θέση του Τζούρτζεβιτς και με δύο γκολ (80΄, 90΄+4) οδήγησε την ομάδα του στο ρετιρέ (η ΑΕΚ παίζει την Κυριακή στη Λιβαδειά κι έχει την ευκαιρία με νίκη να πάρει εκείνη... κεφάλι).

Από μία φάση που δεν προδίκαζε το αποτέλεσμά της, ο Απόλλων προηγήθηκε. Το τραγικό λάθος του Σισέ στο 23΄ εκμεταλλεύτηκε ο Ελμπάζ και αφού... ζάλισε τον Μποτία με άψογο τελείωμα έβαλε μπροστά την «ελαφρά ταξιαρχία». Η «απάντηση» των Πειραιωτών ήταν άμεση και στο 31΄ έφεραν το ματς στα ίσια με τον Ελαμπντελαουΐ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ρομαό.

Στην επανάληψη κι αφού οι δύο ομάδες έχασαν από μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, αρχικά ο Απόλλωνας με τον Ελμπάζ και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός με τον Τζούρτζεβιτς, ο Λεμονής έκλεισε γρήγορα τις αλλαγές του με τους Πάρντο (60') και Ανσαριφάρντ (63΄).

Ο Ιρανός μπήκε πολύ ορεξάτος και στο 80΄ με προβολή μετά από μπαλιά του Πάρντο έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά από σέντρα του Φορτούνη διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις