«House of Cards»: Ο Κέβιν Σπέισι «τελείωσε» τον Φρανκ Άντεργουντ

Τίτλοι τέλους μετά την έκτη σεζόν για τη δημοφιλή σειρά
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 10:32
UPD:10:43
A- A A+

Το Netflix ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι η τηλεοπτική σειρά «House of Cards» θα τερματιστεί μετά την επερχόμενη έκτη σεζόν, έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε από κατηγορίες εις βάρος του πρωταγωνιστή της σειράς, Κέβιν Σπέισι, για σεξουαλική επίθεση.

Σε ανακοίνωσή του, το Netfix υπογράμμισε τον «έντονο προβληματισμό» για την κατηγορία του ηθοποιού Άντονι Ραπ εις βάρος του Σπέισι ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά πριν από 30 χρόνια, όταν ο Ραπ ήταν 14 ετών.

Ο 58χρονος Σπέισι, σε ανάρτησή του στο Twiiter, απάντησε το βράδυ της Κυριακής ότι είναι «τρομοκρατημένος» από τις κατηγορίες του συναδέλφου του, υποστηρίζοντας ότι δεν θυμάται τίποτα από το συμβάν. Ζήτησε συγγνώμη από τον Ραπ για αυτή τη «βαθιά απρεπή συμπεριφορά μεθυσμένου», όπως την χαρακτήρισε.

Στην ίδια ανάρτηση, αποκάλυψε ότι, αν και στο παρελθόν είχε σχέση και με γυναίκες, τώρα επιλέγει να ζει ως ομοφυλόφιλος.

Υπήρχαν διάφορες φήμες για τη σεξουαλικότητα του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος όμως τόσα χρόνια δεν είχε ούτε επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τα όσα ακούγονταν για την προσωπική του ζωή.

EURONEWS

Ο Άντονι Ραπ κατηγόρησε τον Σπέισι πως τον εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά πριν από 30 χρόνια, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι. Σύμφωνα με τα όσα διηγήθηκε, ο Σπέισι ήταν μεθυσμένος και τον βρήκε ενώ κοιμόταν κατά τη διάρκεια του πάρτι. Ο Ραπ καταγγέλλει πως ο Σπέισι τον σήκωσε στα χέρια και στη συνέχεια έπεσε από πάνω του στο κρεβάτι, χωρίς όμως να γίνει κάτι παραπάνω αφού κατάφερε μετά από λίγη ώρα να ξεφύγει.

Ο Ραπ έκανε την καταγγελία του κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για το Buzzfeed ενώ είχε αναφερθεί και παλαιότερα στο περιστατικό, χωρίς όμως να ονοματίσει τον Σπέισι.

Προτεινόμενα για εσάς