Super League: Ασταμάτητος ο Ατρόμητος, 2-0 στην Ξάνθη

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017 17:00
UPD:17:08
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ερχόμενος με κεκτημένη ταχύτητα από το «διπλό» στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από άλλη μια δύσκολη έδρα, επικρατώντας στα Πηγάδια της Ξάνθης με 2-0 για την 9η αγωνιστική και παραμένοντας πρώτος, άσχετα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.
 
Με τον Ουάρντα δραστήριο στη δημιουργία, οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όταν και είχαν την απόλυτη υπεροχή.

Στο 27΄ η κεφαλιά του Ντάουντα από κόρνερ του Αιγύπτιου, στο 29΄ νέα κεφαλιά, από τον Χατζηϊσαΐα αυτή τη φορά σε φάουλ του Γιαννούλη, στο 33΄ το σουτ του Ουάρντα και στο 39΄ η κεφαλιά του Ντιγκινί έφυγαν άουτ, αλλά στο 41΄ οι Περιστεριώτες πήραν ό,τι άξιζαν.

INTIME SPORTS/INTIMESPORTS

Ο Αμρ Ουάρντα κάνει το 0-1.

Ο Ουάρντα πέρασε την μπάλα από το τείχος σε εκτέλεση φάουλ και νίκησε τον Ζίβκοβιτς, που φέρει σημαντική ευθύνη μιας και δέχθηκε το γκολ στη γωνία που επιτηρούσε, γράφοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τη ευκαιρία για το 1-1 δύο λεπτά μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, όταν ο Γιαννιώτης είπε «όχι» στον Γέντρισεκ στο τετ α τετ με τον Σλοβάκο επιθετικό.

Ένα εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Μπαξεβανίδη έφυγε μόλις άουτ στο 70΄, αλλά στο 83ο λεπτό ο Ντιγκινί με ωραίο εν κινήσει σουτ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, έγραψε το 0-2 και διασφάλισε τη νίκη του Ατρόμητου, αφήνοντας την Ξάνθη χωρίς νίκη φέτος στο γήπεδό της και χωρίς τρίποντο για πέμπτο σερί παιχνίδι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις