Ουζουνίδης: Ο Παναθηναϊκός μπορεί και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 22:59
UPD:23:00
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Την πεποίθηση ότι η ομάδα του έχει κι άλλο περιθώριο βελτίωσης και πως ο Παναθηναϊκός θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι.

«Είχαμε τον έλεγχο, τη διάθεση για δημιουργία και θεωρώ ότι εάν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στα τελειώματά μας θα είχαμε καθαρίσει πιο νωρίς. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί, σημασία έχει ότι ο κόσμος ήταν κοντά μας με σωστή συμπεριφορά. Αυτό είναι για μας ταυτόχρονα και ευθύνη για να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι», σχολίασε ο τεχνικός των «πρασίνων».

Ερωτηθείς αν η ομάδα του, παρά τα οικονομικά προβλήματα, μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, απάντησε καταφατικά: «Το έχω ξαναπεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι 15 βαθμοί που έχουμε πάρει μέσα στο γήπεδο, με βάση το πρόγραμμα, είναι λίγοι. Έχω κι εγώ την ευθύνη, προσπάθησα να φέρω στην ενδεκάδα κάποιους παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι».

Για τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως «με το παραμικρό στο τέλος δινόταν φάουλ εις βάρος μας. Ίσως να... φυσούσε παραπάνω. Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις άλλων. θα πω μόνο ότι ήταν ένα δύσκολο ματς και για το διαιτητή και θα πρέπει να του δώσουμε ένα ελαφρυντικό».

Όσο για τις αποχωρήσεις; «Εσείς απέξω ακούτε και διαβάζετε, εμείς τα ζούμε από μέσα. Δεν γίνεται να μην φύγουν κάποιοι παίκτες. Αν δεν έφευγε ο Βλαχοδήμος και δεν παίρναμε αυτά τα χρήματα τώρα ίσως να μην μιλούσαμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις