Αντικρουόμενες θέσεις Ατρόμητου - Αστέρα Τρίπολης για τον Στυλιαρά

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 14:12
UPD:15:16
Eurokinissi Sports/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
A- A A+

Ανακοίνωση-απάντηση στις διαμαρτυρίες του Αστέρα Τρίπολης για τη διαιτησία του Στυλιαρά εξέδωσε ο Ατρόμητος, χωρίς πάντως η ομάδα των δυτικών προαστίων να θέλει να μπει σε αντιπαράθεση με το σύλλογο της Αρκαδίας, όπως επισημαίνεται.

Οι Περιστεριώτες χαρακτηρίζουν σωστές τις δύο αποβολές παικτών του Αστέρα, δίκαιη τη νίκη τους και σημειώνουν ότι ο Ιγκλέσιας θα έπρεπε να έχει αποβληθεί νωρίτερα.  

«Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να έρθουμε σε αντιπαράθεση με το φίλο σωματείο του Αστέρα. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, πετύχαμε μια δικαιότατη νίκη γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα και με 11 προς 11, αλλά και μετά τις δίκαιες αποβολές», αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση. 

«Στη μεν πρώτη αποβολή του Καλτσά υπάρχει διπλό φάουλ [...]  Όσον αφορά την αποβολή του Ιγκλέσιας, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι έμεινε στο παιχνίδι μέχρι το 60΄ λόγω της μεγαλοψυχίας του κύριου ΣΤΥΛΙΑΡΑ», καταλήγει.  

Η απάντηση του Αστέρα Τρίπολης δεν ήρθε με προφορική δήλωση κάποιου στελέχους της διοίκησης ή με ανακοίνωση, αλλά με «διαρροή» κύκλων της διοίκησης, με την ακόλουθη αινιγματική ερώτηση: «Άραγε κάνουν ακόμη κουμάντο στην ελληνική διαιτησία τα κορίτσια του Ατρόμητου;».

Η θέση, ανεπίσημη έστω, των Αρκάδων, προκάλεσε την αντίδραση του ιδιοκτήτη του Ατρομήτου, Γιώργου Σπανού, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Παρόλο που πιστεύαμε ότι το σωματείο του Αστέρα Τρίπολης ήταν ένα φίλο σωματείο, αναγκαζόμαστε να υπενθυμίσουμε σε κάποιους ότι οι άνθρωποι του Ατρόμητου δεν είχαν ποτέ ρόλο ούτε προστάτες στα θεσμικά κέντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε αντίθεση με τον Πρόεδρο του Αστέρα, κύριο Μποροβήλο που έχει περάσει τόσο από την ΚΕΔ όσο και από την προεδρία της Superleague. Με ότι αυτό συνεπάγεται».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις