Super League: Νίκησε ο Ατρόμητος, φωνάζει ο Αστέρας

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 20:56
UPD:21:01
Eurokinissi Sports/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
A- A A+

Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και ανέβηκε, προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, ύστερα από 7 αγωνιστικές, αλλά οι Αρκάδες φωνάζουν για τη διαιτησία του Στυλιαρά. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, έχασαν ευκαιρίες και στο 28΄ άνοιξαν το σκορ με έναν κεραυνό του Μάντσον έξω από την περιοχή. Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω της αποβολής του Καλτσά στο 38΄.

Αυτό ήταν το πρώτο λάθος του Στυλιάρα, που τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή για φάουλ που έκανε άλλος παίκτης (ο Γιαννούλης), ενώ και η χρήση της κάρτας ήταν αυστηρή.

Στο 62΄ μάλιστα ο διαιτητής από την Αιτωλοακαρνανία έκανε νέο μεγάλο λάθος, πάλι με «θύμα» παίκτη του Αστέρα. Η (δεύτερη) κίτρινη κάρτα στον Ιγκέσιας δεν υπάρχει πουθενά στους κανονισμούς και δικαίως διαμαρτυρήθηκε ο αρχηγός του Αστέρα.

Ουσιαστικά το ματς είχε τελειώσει, καθώς με 9 παίκτες δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει κάτι, παρά μόνο το τελικό υπέρ του Ατρόμητου σκορ. 

Ούτε αυτό όμως άλλαξε, καθώς οι παίκτες του Κάναντι σημάδεψαν τα δοκάρια στο 63΄ με τον Ουάρντα και δις (75΄, 80΄) με τον Ντιγκινί.

Ο σκόρερ του αγώνα ήταν ταυτόχρονα και μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης, που αποχώρησε τραυματίας στο 54΄ και υπάρχει φόβος για ρήξη χιαστού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις