Μουντιάλ 2018: Πέρασε με ήρωα Κέιχιλ η Αυστραλία

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 15:19
UPD:15:26
EPA/DAVID MOIR

Ήρωας για την Αυστραλία αναδείχθηκε ο 38χρονος στράικερ της Melbourne City, Τιμ Κέιχιλ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. 

A- A A+

Πλώρη για το Μουντιάλ της Ρωσίας έβαλε η Αυστραλία, που απέκλεισε τη Συρία στα πλέι οφ και θα παίξει για ένα εισιτήριο με αντίπαλο την τέταρτη ομάδα της ζώνης CONCACAF, η οποία θα είναι ο Παναμάς ή η Ονδούρα.

Η ρεβάνς του 1-1 στην ουδέτερη Μαλαισία, καθώς η Συρία δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την έδρα της λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που σοβεί στη χώρα, ήταν συναρπαστική κι όσοι πίστεψαν ότι οι socceroos είχαν εύκολη δουλειά, διαψεύστηκαν.

Οι Αυστραλοί επικράτησαν 2-1 στην παράταση, στο Σίδνεϊ, αλλά για να αποκλείσουν τους μαχητικούς αντιπάλους τους κυριολεκτικά τα χρειάστηκαν.

Ήρωας για τους νικητές αναδείχθηκε ο 38χρονος στράικερ της Melbourne City, Τιμ Κέιχιλ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, αρχικά ισοφαρίζοντας στο 13΄ το γκολ του Ομάρ Αλ Σομά από το 6ο λεπτό κι εν συνεχεία διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, στο 109΄ με το 50ό τέρμα σε 103 διεθνείς εμφανίσεις, όντας πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της Εθνικής ομάδας.

Από το 94ο λεπτό η Συρία έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαχμούντ Αλ Μαουάς, ενώ στις καθυστερήσεις της παράτασης ο Αλ Σομά «σημάδεψε» το δοκάρι της Αυστραλίας με απευθείας φάουλ!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις