Ικανοποίηση στους παίκτες του Ολυμπιακού για την εμφάνιση

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 00:55
UPD:00:58
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Υπερήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες του και πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή του ήταν ο Σίλβιο Προτό, που φύλαξε την εστία του Ολυμπιακού απέναντι στη Γιουβέντους.

«Σήμερα παίξαμε με καρδιά και πραγματοποιήσαμε μια αρκετά καλή εμφάνιση. Ήταν ένα παιχνίδι για το οποίο θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου, επειδή έδωσαν τα πάντα. Είμαι περήφανος γι΄ αυτούς. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε απόψε. Παλέψαμε για τον Ολυμπιακό και για τους φιλάθλους μας. Βγήκαμε από το γήπεδο γνωρίζοντας πως τα έχουμε δώσει όλα. Όταν χάνεις δεν είσαι ικανοποιημένος, όμως σήμερα τα δώσαμε όλα για την ομάδα», τόνισε ο Βέλγος τερματοφύλακας. 

«Το πιστεύαμε από το πρώτο λεπτό. Ο προπονητής μάς είπε από τα αποδυτήρια ότι μπορεί να αντιμετωπίζουμε μια τεράστια ομάδα, μια από τις κορυφαίες του κόσμου, αλλά θέλει να τα δώσουμε όλα, έτσι ώστε να είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Σήμερα ζήσαμε το παιχνίδι, παίξαμε με ψυχή, τα δώσαμε όλα και έτσι είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου, παρότι δεν καταφέραμε να αποφύγουμε την ήττα»,
συμπλήρωσε. 

Ο Εμάνουελ Εμενίκε δήλωσε «πολύ ικανοποιημένος για την απόδοσή μας. Ήρθαμε αποφασισμένοι και το πετύχαμε. Μπορεί να μην καταφέραμε να πάρουμε ένα βαθμό, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για την απόδοσή μας και σίγουρα δεν περίμενε και κάτι τέτοιο η Γιουβέντους». 

Για τους δύο αγώνες που έπονται με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα ανέφερε πως «έχουμε καιρό μπροστά μας. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ μεγάλη ομάδα αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Όλοι περίμεναν σήμερα να χάσουμε 5-0 ή 6-0 κι όμως σταθήκαμε πολύ καλά. Πιστεύω μπορούμε να κάνουμε το ίδιο κι απέναντι στην Μπαρτσελόνα και ίσως να πάρουμε αποτέλεσμα».

Ο Δημήτρης Νικολάου είπε: «Έπαιξα απέναντι σε παίκτες υψηλού επιπέδου. Όταν μου ανακοινώθηκε ότι θα παίξω ένιωσα χαρά, ούτε άγχος, ούτε τίποτα. Έπαιζα με τους Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς στο FIFA και τώρα τους είχα αντίπαλους. Είναι κίνητρο η μεταγραφή του Ρέτσου, αλλά ο καθένας χαράζει την πορεία του. Δεν προσπαθούμε να αντιγράψουμε τον Παναγιώτη, ο οποίος αξίζει εκεί που βρίσκεται».

Ο Λεονάρντο Κούτρης υπογράμμισε: «Δεν δεχθήκαμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο αδρανήσαμε σε κάποιες και με αυτές τις ομάδες θα το πληρώσεις. Στο ημίχρονο είπαμε "γιατί όχι; Να το πιστέψουμε ότι μπορούμε". Προσπαθήσαμε αλλά δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και απογοητευτήκαμε. Δείξαμε ψυχή και πάθος που δεν είχαμε σε πολλά παιχνίδια πριν».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις