Αλέγκρι: Είχαμε δυσκολίες, καλά οργανωμένος ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 00:43
UPD:00:57
REUTERS/STRINGER
A- A A+

Πολύ καλή εντύπωση άφησε στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι το παιχνίδι του Ολυμπιακού, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπως δήλωσε ο διάσημος Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους.

«Είχαμε δυσκολίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλά οργανωμένος αμυντικά, έκλεινε όλους τους χώρους και ήταν απειλητικός στις αντεπιθέσεις», είπε ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

«Στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας και την πίεση και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανά πάσα στιγμή, όπως είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια και θα πρέπει να συνεχίσουμε», συμπλήρωσε. 

Όσο για την επιλογή του να αφήσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Γιουβέντους εκτός αρχικής ενδεκάδας; «Επέλεξα να μην αρχίσω τον Ιγκουαΐν γιατί δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση, αλλά μπορεί να κάνει τη διαφορά και να μας χαρίσει νίκες. Παίξαμε γενικά έξυπνα, με υπομονή», εξήγησε.

Και συμπλήρωσε: «Πήραμε κάποια ρίσκα με τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Ο Ολυμπιακός μόλις άλλαξε προπονητή και έπαιζε πολύ καλά αμυντικά. Έκλεισε τους χώρους κι εμείς δεν κυκλοφορούσαμε γρήγορα την μπάλα, αλλά όταν κουράστηκαν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις