Super League: Δύο στα δύο με 10 παίκτες ο Ολυμπιακός

Με το πέναλτι του Φορτούνη οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 της Λαμίας
Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 23:18
UPD:23:20
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Το 2Χ2 στο πρωτάθλημα έκανε ο Ολυμπιακός μετά τη δύσκολη νίκη που πέτυχε επί της Λαμίας με 1-0 στο Περιστέρι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μετά από μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές του, ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται με θεωρητικά υποδέεστερους αντιπάλους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Έτσι και τώρα, μετά την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League, ο πρωταθλητής Ελλάδας τα βρήκε... σκούρα απέναντι στους «νεοφώτιστους», αλλά τελικά πήρε το «τρίποντο» και πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του σε ισάριθμα ματς.

Το πέναλτι-γκολ του Κώστα Φορτούνη στο 29΄ (το κέρδισε ο Πάρντο) έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση στο ουδέτερο γήπεδο του Περιστερίου (τυπικά γηπεδούχος ήταν η Λαμία).

Οι «ερυθρόλευκοι» που από το 70΄ έμειναν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Μίλιτς, στάθηκαν τυχεροί σε δύο περιπτώσεις, στο 35΄ με το δοκάρι του Βουό και στο 72΄ όταν ο ίδιος παίκτης αστόχησε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.

Οι Πειραιώτες είχαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς, αλλά στο 59΄ ο Μάριν απέτυχε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα δύο φορές, ενώ στο 67΄ ο Βουό απομάκρυνε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή μετά το πλασέ του Ανσαριφάρντ.

Η αναμέτρηση τελείωσε χωρίς άλλες φάσεις μετά την ευκαιρία του Βουό στο 72΄, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη δύσκολη νίκη και την Λαμία να μένει με τις εντυπώσεις, αλλά αυτή την φορά χωρίς βαθμό (στην πρεμιέρα απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην Ξάνθη).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις