Super League: Πέρασε από την Τρίπολη ο ΠΑΣ

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017 21:07
UPD:21:08
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αιφνιδίασε τον Αστέρα στην Τρίπολη και με δύο γρήγορα γκολ νίκησε 2-1 στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Super League. 

Κλειδί στην εξέλιξη του ματς έπαιξαν τα δύο γρήγορα γκολ των Ηπειρωτών, πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου. Το δεύτερο του  Μαυροπάνου στο 19΄, πάντως, δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ έσπρωξε τον προσωπικό του αντίπαλο στη μεγάλη περιοχή για να μπορέσει να σκοράρει με κεφαλιά.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη άνοιξε το σκορ μόλις στο 6΄ με την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ναδάλες μετά από σέντρα του Χαλκιαδάκη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους. Τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Μάσα με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Καλτσά κι ο τελευταίος πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Βελλίδη για το 1-2 στο 49ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά ήταν πολύ νευρικοί στην τελική προσπάθεια και στο υπόλοιπο του ματς δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Βελλίδη. Αντίθετα, ο ΠΑΣ ήταν η ομάδα που είχε δοκάρι με το απευθείας κόρνερ του Κοζορώνη στο 82ο λεπτό.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις