Ιράν: Καμία απόφαση για Μασούντ, Χατζισαφί

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 19:06
UPD:19:13
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Καμία απολύτως απόφαση για το μέλλον των δύο παικτών του Πανιωνίου, Μασούντ και Χατζισαφί, δεν έχει πάρει ακόμη η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ιράν.

Με επιστολή της προς την FIFA ξεκαθαρίζει πως ακόμα δεν έχει πάρει καμία απόφαση για το τι θα κάνει με τους ποδοσφαιριστές των «κυανέρυθρων», οι οποίοι πήραν την απόφαση να παίξουν εναντίον της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League.

Το υπουργείο αθλητισμού της ασιατικής χώρας αντέδρασε άμεσα ζητώντας να μην κληθούν ποτέ ξανά στην εθνική ομάδα οι εν λόγω παίκτες. Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα η παγκόσμια συνομοσπονδία να ζητήσει εγγράφως εξηγήσεις από για το αν πράγματι θα ισχύσει μια τέτοια απόφαση για τους δύο παίκτες ή όχι.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Ιράν, αν και εξέφρασε την αντίθεσή της με την ενέργεια των δύο παικτών, καταδίκασε αυτό που έκαναν και ενημέρωσε την FIFA ότι εξετάζει μεν την υπόθεση, αλλά προς το παρόν δεν έχει πάρει καμία απόφαση για το τι θα κάνει με την περίπτωσή τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις