Αποκλείστηκαν από την εθνική Ιράν οι Μασούντ, Χατζισαφί

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 17:06
UPD:17:08
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

«Βαρύτατη» ήταν η ποινή που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση του Ιράν στους δύο παίκτες του Πανιωνίου, Σοζέι Μασούντ και Εχσάν Χατζισαφί.

Ο αναπληρωτής υπουργός, Μοχάμαντ Ρέζα Νταβάρζ Τανί, ανακοίνωσε τον αποκλεισμό των διεθνών ποδοσφαιριστών από την εθνική ομάδα της χώρας λόγω της συμμετοχής τους στη ρεβάνς του Πανιωνίου με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

Εδώ και μέρες από το αρμόδιο υπουργείο αθλητισμού του Ιράν είχε διαρρεύσει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονταν αντιμέτωποι με «βαριά καμπάνα» από τη στιγμή που αγωνίστηκαν απέναντι σε ομάδα του Ισραήλ.

«Οι Μασούντ και Χατζισαφί διέσχισαν την κόκκινη γραμμή και δεν ανήκουν πλέον στην εθνική ομάδα του Ιράν. Εδώ και 38 χρόνια κανείς αθλητής δεν δέχτηκε να αντιμετωπίσει αντίπαλο από το Ισραήλ, ακόμα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα, δύο ποδοσφαιριστές έκαναν το αντίθετο λόγω δέσμευσης με τον σύλλογό τους. Τί γίνεται, όμως, με την δέσμευσή τους απέναντι στο σπουδαίο ιρανικό έθνος», ήταν η θέση του κυβερνητικού παράγοντα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις