Π. Ευθυμίου: «Η κυβέρνηση να αναστείλει τις αποφάσεις του ΥΕΝ»

Τα καθήκοντά του ανέλαβε ο νέος εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2006 15:19
UPD:15:26

A- A A+

«Το ΠΑΣΟΚ λέει κατηγορηματικά "όχι" στο ξεπούλημα που επιχειρεί η ΝΔ στα δύο μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας με τρόπο αδιαφανή, που υποκρύπτει ανειλημμένες δεσμεύσεις του κ. Μ. Κεφαλογιάννη».

Αυτό τόνισε σήμερα ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, καλώντας την κυβέρνηση «να αναστείλει επισήμως τις καταστροφικές και απαράδεκτες αποφάσεις του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και τις σχετικές προκηρύξεις εκχώρησης».

Ο κ. Ευθυμίου χαρακτήρισε «αδιανόητο για κάθε αντίληψη του δημοσίου συμφέροντος να προκηρύσσεται τελείως αιφνιδιαστικά η εκχώρηση για 30 χρόνια της πιο κερδοφόρας δραστηριότητας του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης από όπου αντλούν και το 70% των εσόδων τους».

Όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση έχει βαρύτατη ευθύνη για την κατάσταση στα λιμάνια, ενώ -όπως επεσήμανε- «τραυματίζεται καίρια η οικονομία και επωφελούνται ανταγωνιστικά οι γειτονικές χώρες εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων».

Ο κ. Ευθυμίου παρέλαβε σήμερα τα καθήκοντα του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος από το γραμματέα, πλέον, του κόμματος Νίκο Αθανασάκη. Συγκινημένος ο κ. Αθανασάκης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Πέτρο Ευθυμίου, και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους είπε επιστρατεύοντας το χιούμορ του: «Δεν θα χαθούμε. Αλλά του λοιπού να ξέρετε ότι η πρώτη μου απάντηση θα είναι "απευθυνθείτε στον εκπρόσωπο Τύπου"...»

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή