ΥΠΕΣΔΔΑ: Σύμβαση με την εταιρεία B.B.D.O για την προβολή των Κ.Ε.Π.

Στο πλαίσιο του έργου Αριάδνη
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2006 17:38
A- A A+

Την υπογραφή σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία B.B.D.O. για την προβολή των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, στο πλαίσιο του έργου Αριάδνη, ανακοίνωσε το ΥΠΕΣΔΔΑ.

Αξιοποιώντας τα ευρήματα πανελλαδικής έρευνας αναγνωρισιμότητας των ΚΕΠ, που είχε γίνει το Νοέμβριο του 2005 από την εταιρεία V-PRC, το ΥΠΕΣΔΔΑ, και η γενική γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης προχώρησαν στις 19 Μαΐου 2006 στην προκήρυξη ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την προβολή των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πολιτών «1564» και του διαδικτυακού τόπου www.kep.gov.gr , ο οποίος ολοκληρώθηκε χθες με την υπογραφή της σύμβασης.

To έργο ύψους 1.900.000€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) κατά 75% και από Εθνικούς Πόρους κατά 25% και έχει διάρκεια υλοποίησης τους 18 μήνες.

Στόχος του έργου είναι η αύξηση των Πολιτών που απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών για τις συναλλαγές τους με το Δημόσιο, η αύξηση της ζήτησης των διοικητικών διαδικασιών (προϊόντων) που διεκπεραιώνονται μέσω ΚΕΠ, η αύξηση του αριθμού των πολιτών που κάνουν χρήση των υπηρεσιών του τηλεφωνικού κέντρου «1564» και του διαδικτυακού τόπου www.kep.gov.gr, και τέλος η βελτίωση της συνεργασίας των ΚΕΠ με τις υπηρεσίες του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Προτεινόμενα για εσάς