ΕΠΟ: Παραιτήθηκε ο Καλφόγλου

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 15:56
UPD:16:02
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Την παραίτησή του από την ελληνική διαιτησία υπέβαλλε στην Κεντρική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Γιώργος Καλφόγλου.

Ο βοηθός διαιτητή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, δεν υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ του νικητήριου γκολ του «δικεφάλου του Βορρά» Πέδρο Ενρίκε, με αποτέλεσμα να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, μιας κι από το τέρμα αυτό στο 86΄ κρίθηκε η αναμέτρηση (2-1).

Με επιστολή του προς την ΕΠΟ ο Γιώργος Καλφόγλου έκανε πράξη τα όσα είχε πει μετά το ματς, όταν και διαπίστωσε και ο ίδιος το μεγάλο λάθος του, και υπέβαλλε την παραίτησή του η οποία κι έγινε αποδεκτή από την Ομοσπονδία.

Η ενημέρωση της ΠΔ της ΕΠΟ: «Με επιστολή που απηύθυνε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο βοηθός διαιτητή Γεώργιος Καλφόγλου, της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, υπέβαλε χθες αργά το βράδυ (Πέμπτη 11/5/2017) την παραίτησή του από την ενεργό δράση.

Με την επιστολή του αυτή ο κ. Καλφόγλου ζητά συγνώμη από το φίλαθλο κοινό την λανθασμένη υπόδειξή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία χαρακτηρίζει «ανθρώπινο λάθος», και δηλώνει ότι παραιτείται «για λόγους ευθιξίας».

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτή την παραίτησή του.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις