Ίβιτς: Αν είναι οφσάιντ δεν είναι καλό

Κυριακή, 07 Μαΐου 2017 00:57
UPD:16:09
INTIME SPORTS/ΜΑΚΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
A- A A+

«Δεν έχω δει τη φάση. Μου είπαν ότι μπορεί να είναι οφσάιντ. Σίγουρα, υπάρχουν νεύρα, μπορώ να καταλάβω τον ίδιο. Αν είναι οφσάιντ, αυτό δεν είναι καλό» δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον τελικό, με την αναφορά του να έχει να κάνει στα νεύρα του Μανόλο Χιμένεθ. 

Ακολούθως, ο Σέρβος τεχνικός απάντησε για:

Το αν αποτελεί δικαίωση ο τίτλος για τον ίδιο: «Είναι το καλύτερο δώρο. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στους φιλάθλους. Θέλαμε να κάνουμε κάτι μετά από 14 χρόνια. Πίσω από εμάς γίνεται σκληρή δουλειά. Γίνεται από την αρχή μια μεγάλη προσπάθεια και σιγά σιγά χτίζαμε την ομάδα από αρχές Ιουνίου»

Το αν το Κύπελλο αποτελεί μια νέα αρχή: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο. Λείπανε τρόπαια. Από εδώ και πέρα η ομάδα θα προχωρήσει και κάθε χρόνο θα έχει ως στόχο την κατάκτηση κάποιου τροπαίου»

Το τι είπε στον Γλύκο στο ημίχρονο για να τον ανεβάσει, μετά το τραγικό σφάλμα του στο 1-1: «Του είπα ότι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα και να σηκωθεί και να παίξει αυτό που μπορεί. Και αυτό το πιστεύω»

Τον λόγο που δεν πήρε θέση για τη διαιτησία και για το αν δει τη φάση και πιστεί ότι είναι οφσάιντ: «Δεν είναι φυσιολογικά αυτά τα πράγματα. Δεν είναι σωστό να παίζει ένας διαιτητής από μία πόλη την ομάδα της συγκεκριμένης πόλης. Ούτε να παίζει διαιτητής από τη Θεσσαλονίκη όταν παίζουμε με ομάδα από την Αθήνα. Αυτό γίνεται σε όλη την Ευρώπη».

Τα επεισόδια: «Πρέπει να σταματήσουν. Δεν είναι καλό για κανέναν. Όλοι προσπαθούμε να φέρουμε τις οικογένειες στα ελληνικά γήπεδα. Δεν είδα κάτι, αλλά άκουσα γιατί αργήσαμε να φτάσουμε εδώ. Τελευταία στιγμή ήρθαμε στο γήπεδο με μίνι μπας και γι’ αυτό ζητήσαμε να αρχίσει το παιχνίδι ένα τέταρτο μετά»

Τον πρώτο τίτλο που κατάκτησε στην πρώτη περίοδο στον ΠΑΟΚ: «Δεν το έχω σκεφτεί. Είμαι χαρούμενος. Σε αυτή τη δουλειά τώρα ξεκινάω. Το πιο σημαντικό είναι να αντιλαμβάνεσαι τι δεν ξέρεις και να μαθαίνεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις