Εύσημα Τσίπρα σε υπάλληλο του ΟΑΕΔ

Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017 11:16
UPD:12:02
SOOC/Nick Paleologos

Ο Πρωθυπουργός  Αλέξης Τσίπρας

A- A A+

Την πρωτοβουλία του υπαλλήλου του ΟΑΕΔ στην Πάτρα, Άγγελου Βώρου, χάρη στην οποία εξοικονομήθηκαν σημαντικοί πόροι για το Δημόσιο, εξήρε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Ενημερώθηκα από την Διοίκηση του ΟΑΕΔ για την εξαιρετική πρωτοβουλία του κ. Άγγελου Βώρου, εργαζόμενου του ΟΑΕΔ. Ο κ. Βώρος υλοποίησε την αναβάθμιση του τρόπου σύνδεσης όλων των Υπηρεσιών του Οργανισμού με συνολική εξοικονόμηση  για τον ΟΑΕΔ 903.913 ευρώ. Αυτό το έργο βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες και την καθημερινότητα των εργαζομένων του ΟΑΕΔ» ανέφερε ο κ. Τσίπρας σε δήλωσή του.

Όπως σημείωσε ο Πρωθυπουργός, μέσα από το παραπάνω γεγονός «ο κατασυκοφαντημένος δημόσιος τομέας δείχνει τις τεράστιες του δυνατότητες». «Στις δομές του υπάρχουνε πολλοί άνθρωποι με εξαιρετικές ικανότητες και διάθεση προσφοράς. Όταν τους προσφέρονται τα κατάλληλα μέσα και τους παρέχεται η αντίστοιχη εμπιστοσύνη τα αποτελέσματα μπορούν να είναι αξιοσημείωτα» παρατήρησε.

Πρόσθεσε πάντως πως «το φιλότιμο που αποδεικνύουν υπάλληλοι δεν αρκεί τις περισσότερες φορές για να υπάρχουν θετικά αποτελέσματα για τον πολίτη» και γι’ αυτό, όπως έσπευσε να προσθέσει «εργαζόμαστε καθημερινά για την αποτελεσματική λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης όπως αρμόζει σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και στους πολίτες της, απέναντι σε όσους μας καλούν σε απαξίωση του δημόσιου τομέα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή