Super League: Ένα ημίχρονο αρκούσε στον ΠΑΟΚ

Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 20:57
UPD:21:12
INTIME SPORTS/VILLA

Στιγμιότυπο του αγώνα

A- A A+

Κανένα πρόβλημα απέναντι στην Κέρκυρα δε συνάντησε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 5-1 στην Τούμπα και μπαίνει πρώτος με 2β. στα play off.

Τρία 24ωρα μετά τη μεγάλη πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου και με τη ψυχολογία στα ύψη ο «δικέφαλος του Βορρά» έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και με 61 βαθμούς πήρε την 2η θέση και το βαθμολογικό πλεονέκτημα στα play off που θα ακολουθήσουν.

Το ματς στην Τούμπα ήταν ανοιχτό από το πρώτο λεπτό και στα τελευταία 15 του πρώτου μέρους μπήκαν 4 τέρματα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 30΄ με την κεφαλιά του Κάτσε, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Παμλίδης με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

Δεν πρόλαβαν να πανηγυρίσουν οι «Φαίακες» και στο 32΄, πάλι από την προσπάθεια του Πέδρο Ενρίκε, ο Κουλούρης με σουτ «έγραψε» το 2-1 και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπίσεσβαρ με πέναλτι (το κέρδισε ο Κίτσιου) έδωσε... αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ίβιτς... έψαξαν κι άλλα γκολ και δικαιώθηκαν για την επιμονή τους στο 62΄ με τον Ουάρντα να σκοράρει με σουτ μετά την ασίστ του Κουλούρη.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Πρίγιοβιτς στο 83΄ με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις